Företaget ska tillaga maträtter, sälja maträtter, catera maträtter, förädla matråvaror, ta hand om matsvinn, hålla föreläsningar inom mat och hållbarhet miljömässigt, återbruka möbler och kläder samt enklare snickeriarbeten. Företaget ska bedriva konsultverksamhet inom receptskrivning till restauranger. Företaget ska också hålla matlagningskurser.
2024-10* | 2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 354 | 132 | 13 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 184 | 125 | 13 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 185 | 125 | 13 |
Årets resultat (tkr) | 147 | 114 | 13 |
Summa tillgångar (tkr) | 399 | 221 | 70 |
Antal anställda | 1 | 1 |
2024-10* | 2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 354 | 132 | 13 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 184 | 125 | 13 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 185 | 125 | 13 |
Årets resultat (tkr) | 147 | 114 | 13 |
TILLGÅNGAR | 2024-10* | 2023-10* | 2022-10* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 399 | 221 | 70 |
Tillgångar (tkr) | 399 | 221 | 70 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-10* | 2023-10* | 2022-10* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 309 | 162 | 48 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 90 | 59 | 22 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 399 | 221 | 70 |
2024-10* | 2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-10* | 2023-10* | 2022-10* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 354 | 132 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 52.0% | 94.7% | 100.0% |
Soliditet | 77.4% | 73.3% | 68.6% |
Kassalikviditet | 443.3% | 374.6% | 318.2% |
Företaget ska tillaga maträtter, sälja maträtter, catera maträtter, förädla matråvaror, ta hand om matsvinn, hålla föreläsningar inom mat och hållbarhet miljömässigt, återbruka möbler och kläder samt enklare snickeriarbeten. Företaget ska bedriva konsultverksamhet inom receptskrivning till restauranger. Företaget ska också hålla matlagningskurser.